/Семинар “БГ наука за учени. Как да получите и ползвате безплатно облачни услуги и блог за наука” в Центъра за обучение на БАН

Семинар “БГ наука за учени. Как да получите и ползвате безплатно облачни услуги и блог за наука” в Центъра за обучение на БАН

2017-10-05T19:13:00+00:00четвъртък, 5 октомври 2017|Категории: Uncategorized @bg|Етикети: , |

Центърът за обучение – БАН и Кариерният център към ЦО-БАН канят докторантите и младите учени от Академията на семинар  „БГ наука за учени. Как да получите и ползвате безплатно облачни услуги и блог за наука“. Петър Теодосиев и Росица Ташкова от списание „БГ Наука“ https://nauka.bg/ са поканените лектори. Семинарът ще се проведе на 10 октомври 2017 г. (вторник) от 14:00 часа в Центъра за обучение – БАН (комплекс на БАН, 4-ти км, ул. „Академик Георги Бончев“, блок 26 Б, ет. 2).

По време на събитието ще се запозаете с акценти от проект „БГ Наука за учени“ http://nauka.nauka.bg/, който цели да помогне на учени, преподаватели и на всички, които се занимават с наука и образование в България.

Ще получите ценни практически насоки от създателите и работещи по проекта за това как да използвате безплатно облачни услуги и блог за наука и как по-ефективно да популяризирате своята научна работа.