По решение на Бюрото на Съвета по иновации при БТПП ще се проведе Седмото издание на конкурса за иновации, като е налице НОВ СРОК ЗА ПОДАВАНЕ ПРОЕКТИ: 14 септември 2020 година, понеделник, 20:00 ч. (конкурсът следваше да се проведе със срок за подаване на проекти 25 април 2020 г. понеделник, но срокът за приеманне на проекти се отлага за есента, поради обявеното извънредно положение от Народното събрание на Република България, което бе продължено до 13.май 2020 г. и невъзможността предвид извънредните мерки да бъде свикана комисията, както и последващото провеждане на церемонията по награждаването на победителите в трите категории).

Номинираните ще се борят за призовото място в три основни категории: „Най-добър иновативен проект за 2019 г.“; „Най-успешно иновативно предприятие“ и „Най-перспективен иновативен старт ъп“. През настоящата година в Седмото издание на конкурса се учредява нова категория „Най-перспективен иновативен старт ъп за 2019 г.“.

Конкурсът  се организира съвместно с EEN при БТПП, Българската академия на науките и със съдействието на Българската банка за развитие.

Кандидатстването стартира официално от 11 ноември 2019 г. Бихме искали да Ви поканим да се включите, представяйки Вашите иновационни идеи и разработки.

Поканата вижте ТУК