Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Националният антропологичен музей (НАМ) при Института по експериментална морфология, патология и антропология с музей-БАН ще се включи с интересна програма, посветена на промените в живота на обществото в условията на световна пандемия. Доц. д-р Атанас Кацаров, ръководител на НАМ, ще представи изминалата 2020 г. през погледа на лекаря. Проф. д-р Радостина Александрова ще разкаже на нашите посетители за вирусите, като акцентът на нейната презентация ще бъде върху уроците и надеждите на хората по време на пандемия. Гостите на музея също така ще имат възможност да разгледат постоянната и временните експозиции, експонирани  в залите на НАМ.

В нощта на музеите Националният антропологичен музей при ИЕМПАМ-БАН ще приема посетители с вход свободен от 10:00 до 21:30 ч. на адрес гр. София, бул. „Цариградско шосе“ № 73 при стриктно спазване на противоепидемичните мерки в страната.

Европейската нощ на музеите в София се организира от Посолството на Френската република, Френският Институт в България, Министерство на културата и Столична община. Събитието ще се състои на  3 юли 2021 г.

Go to Top