Loading Events

Какво е важно да се знае за тях и защо на морето хранителните инфекции взимат връх?

Институтът по микробиология „Стефан Ангелов” на БАН кани журналисти в лабораториите си, където учените могат  нагледно да обяснят къде се крият рисковете от развитие на хранителни инфекции и какви са разработените от тях бързи тестове за своевременна реакция.

В пресконференцията ще вземе участие и чл.-кор. Христо Найденски, член на Европейския орган по безопасност на храните.

Събитието ще се състои на 28 юни 2019 г., петък, от 11:00 часа в Института по микробиология, „Стефан Ангелов” (ул.“ Акад. Георги Бончев“, бл. 26), Научен комплекс на БАН 1.

За повече подробности:

Весела Янкова – 0879 499 167

Институт по микробиология

Споделете в социалните мрежи!

Go to Top