Loading Events

Официална церемония по връчване на грамоти на най-успешните проекти, отчетени през 2022 г. организира Фонд „Научни изследвания” на 5 април 2023, от 10:00 часа, в зала „Проф. Марин Дринов” в Централната сграда на БАН, ул. „15-ти ноември“ 1.

Във всяка от научните области биологически науки, математически науки и информатика, медицински науки, науки за Земята, обществени науки, селскостопански науки, технически науки, физически науки, химически науки, хуманитарни науки, двустранно сътрудничество и национално съфинансиране по Европейската програма за сътрудничество в областта на научните изследвания (COST) ще бъдат отличени по два успешни проекта.

Наградите ще бъдат връчени от членовете на Изпълнителния съвет и управителя на Фонд „Научни изследвания“, проф. Юрий Кълвачев. Официален гост на събитието ще бъде проф. Албена Чавдарова, зам.-министър в Министерство на образованието и науката.

По време на церемонията авторите на проектите ще представят накратко постигнатите резултати от работата си и приносите на проектите към обществото.

Списък на всички проекти и повече за работата на Фонд „Научни изследвания” през 2022 година може да видите в сайта: https://fni.bg/?q=node/1090

Фонд „Научни изследвания” отправя покана към всички желаещи да присъстват на тържествената церемония.

Споделете в социалните мрежи!

Go to Top