Начало/Уебинар на тема: Дигиталното съдържание по пътя на клиента и използване на изкуствен интелект (AI)
Зарежда Събития

Кариерен център към ЦО-БАН, Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС (МЦРК) и Институт по предприемачество, УНСС канят студентите и докторантите от УНСС и БАН на третото събитие от серията

Уебинар на тема: Дигиталното съдържание по пътя на клиента и използване на изкуствен интелект (AI)

Лектор:

Доц. д-р Николай Ванков

заместник-декан на Бизнес факултета на УНСС

доцент в Катедра „Предприемачество“, УНСС

Дата:  28 април 2023г. (петък)  Час:  14.00-15.30 часа

 

Място: Можете да се регистрирате за събитието на следния линк в платформа Zoom:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIodu2qrj0sG9QNdPE3_mW7xhJulnkbHthR

По време на уебинара аудиторията ще има възможност да се запознае с допирните точки между дигиталния маркетинг и технологията изкуствен интелект (AI).

Доц. д-р Николай Ванков ще направи преглед на най-новите AI технологии и техните приложения за създаване на дигитално съдържание.

По време на събитието ще бъдат очертани важни тенденции и практически примери, ще се подходи към материята интердисциплинарно, за да се отговори на предизвикателствата на сложния комплекс от условия – дигитални технологии и създаване на дигитално съдържание, маркетингови процеси в потребителското пътешествие и пр.

По време на сесията, лекторът ще демонстрира практически примери за AI в действие и ще разкаже как компаниите използват тази технология за създаване на дигитално съдържание по пътя на клиента. Ще има и открита дискусия относно бъдещето на AI в дигиталния маркетинг, както и възможност за получаване на ценни съвети от лектор с богат консултантски опит.

Споделете в социалните мрежи!

Go to Top