Институтът по минералогия и кристалография (ИМК–БАН) съобщава,  че на 01.07.2021 г. от 11.00 ч. в заседателната зала на ИМК-БАН ще се проведе открито заседание на научното жури за защита на дисертация на тема:  „Синтез, структурна характеристика и антимикробна активност на кватернерни амониеви съединения на докторант Руси Русев  за присъждане на ОНС „доктор” в област на висше образование 4. „Природни науки, математика и информатика“, професионално направление 4.4. „Науки за земята“, докторска програма  „Минералогия и кристалография”.

Авторефератът и материалите по защитата, рецензиите и становищата на членовете на Научното жури, са публикувани на сайта на ИМК, съгласно чл. 10 (3) от Закона за развитието на академичния състав в Република България, и чл. 7.1. Правилника за условията и реда за придобиване на научни степени и за заемане на академични длъжности в Институт по минералогия и кристалография „Акад. Иван Костов” – БАН.

Научно жури:

  • доц. д-р Луиза Терзийска – Председател на Научното жури, рецензент
  • доц. д-р Ирена Филипова – рецензент
  • проф. д-р Борис Шивачев – становище
  • проф. Дн Светла Данова – становище
  • проф. д-р Милена Игнатова – становище

Материалите по конкурса са на разположение в канцеларията на ИМК–БАН, ул. „Акад. Георги Бончев“, бл. 107, както и на интернет страницата на Института:

Обявата е публикувана на интернет страницата на Института:

www.imc.bas.bg/bg1/index.php/2012-09-25-14-10-11