Серия уебинари „Писане и управление на успешни научни проекти“ за докторантите и младите учени от БАН организират Центърът за обучение – БАН и Кариерният център към ЦО-БАН. На 27 януари 2022 г. , от 14:00 часа, онлайн ще се проведе четвъртото събитие  – уебинар  на тема „Добри практики във финансиране, управление и отчитане на младежки проект“, финансиран и отличен от Фонд „Научни изследвания“.

Лектор е доц. Стефка Крумова, дб, завеждащ Национална референтна лаборатория „Морбили, паротит, рубеола“, отдел „Вирусология“ към Национален център по заразни и паразитни болести (НЦЗПБ) .

Линк за включване към уебинара:

Можете да се регистрирате и да вземете участие в събитието на следния линк в платформата Zoom:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMtf-mhrjMiHtRcCsGs535QR1BCsNrmMPb7

Информация за уебинара:

Доц Крумова е ръководител на успешно отчетен младежки проект към Фонд Научни изследвания на тема „„Изсушените кръвни петна (ИКП) като алтернативен, архивен материал за доказване на вирусни агенти (морбили, паротит, рубеола, хепатит В вирус) в българската популация“. Тя е участник и в над 10 проекта, финансирани от ФНИ и МУ София.  Лекторът ще представи пред аудиторията важни моменти от разработването и изпълнението на своя младежки проект, финансиран от ФНИ. Акцент в презентацията й ще бъде споделянето на полезни идеи и съвети за подготовка на проекти – знания и умения, базирани на нейния богат научен опит.

С допълнителна информация  можете да се запознаете на Фейсбук страницата на Кариерен център към ЦО-БАН https://www.facebook.com/careercenterbas/

Събитието е с безплатно участие, но е необходимо да се регистрирате на посочения по-горе линк в Zoom.